Σύνδεση

Sofa DRINKS & FRIENDS

  Σέρρες

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Η επιδίωξη της απλότητας αποτελούσε πάντα για τους ιδιοκτήτες του Sofa τρόπο αντίληψης των πραγμάτων.

Αυτή την αντίληψη επιχείρησαν να μεταφράσουν καθημερινά σε πράξη, δίνοντας μορφή και προσωπικότητα σε ένα χώρο όπου οι άνθρωποι διαβιούν, συναντιόνται, χαίρονται τη ζωή.

Το SOFADRINKSandFRIENDS είναι ένα alldaycafé restaurant που συνδυάζει την οικεία ατμόσφαιρα ενός αγαπημένου στεκιού για καφέ, την έντονη διασκέδαση γύρω από μια πολύ ζωντανή μπάρα, και τις υψηλού επιπέδου γαστρονομικές δημιουργίες.

Δομημένο και διακοσμημένο σαν μία ζεστή, φιλική, επιβλητική και γοητευτική καινοτομία από τον Αρχιτέκτονα Φώτη Τσιφουτίδη, είναι χωρισμένο σε δύο ορόφους έτσι ώστε να καλύπτει χρηστικά όλες τις ώρες της μέρας και να ικανοποιεί τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών του. Οι χώροι σχεδιάστηκαν αριστοτεχνικά για να επιτρέπουν τη χαλάρωση και τη φυγή από την καθημερινότητα.

Sofadrinksandfriends

Με λεπτομέρειες, που κάνουν τη ζωή πιο ωραία και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, το Sofa είναι ένας χώρος ζεστός και οικείος που λατρεύει την ποιότητα και προσφέρει υψηλού επιπέδου διασκέδαση.

Tosofa, από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στη ζωή της πόλης, έδωσε προς τα έξω μία φυσιογνωμία αυθεντική και ζεστή, χωρίς καμία διάθεση υπερβολής και πόζας. Με το οικείο περιβάλλον του και τις εκλεκτές επιλογές στη διακόσμηση, που αποτελούν τον ορισμό του cool, μπόρεσε να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται τόσο άνετα σαν να βρίσκονται στον προσωπικό τους χώρο, με τους δικούς τους ανθρώπους γύρω τους.

Με την άνετη και κεφάτη του ατμόσφαιρα, που την κρατάει πάντα σε υψηλά επίπεδα, αποφορτίζει από τη θολούρα της καθημερινότητας, «αδειάζει» τους ανθρώπους από τα προβλήματα, και υπάρχει για όλους σαν ένας πραγματικός φίλος.

Με την αστείρευτη θέα του στην «περαντζάδα» του πιο πολυπερπατημένου πεζόδρομου, καταφέρνει τεχνηέντως να ενώνει τους «μέσα» με τους «έξω» και να κάνει όλη την πόλη μια παρέα.

Όσο για το ανθρώπινο δυναμικό του Sofa, με το άψογο service, την εξαιρετική συμπεριφορά τουs, το χαμόγελο και την φρεσκάδα τους, αποτελούν αναμφισβήτητα μια dreamteam και δίνουν μια μοναδική διάσταση στον χαρακτηρισμό «drinksandfriends».

 

 1_F11712.jpg

  Επωνυμία:
Sofa DRINKS & FRIENDS
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
  Διεύθυνση
Πεζόδρομος Π. Τσαλδάρη
  Τ.Κ.
62123
  Πόλη
Σέρρες
  Τηλέφωνα
2321058900
  Fax
2321058912
  E-mail
sofa@otenet.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.