Σύνδεση

HERODOTUS TOURS

  Σέρρες

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Η εταιρία HERODOTUS TOURS ιδρύθηκε το 1986 με έδρα την οδό Πασσαλίδη στην περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, από τον κ. Κασδερίδη Νικόλαο, μια ιδιαίτερα πρωτότυπη επιχειρηματική κίνηση για την εποχή, καθώς όλα τα τουριστικά γραφεία της εποχής βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η αλματώδης ανάπτυξη του γραφείου καθώς και η δημιουργία για πρώτη φορά πανελληνίως των προγραμμάτων διακοπών ‘‘FLY & DRIVΕ’’ δημιούργησαν την ανάγκη για εξάπλωση της εταιρίας στο κέντρο της πόλης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και των συνεργατών τουριστικών γραφείων.To 2003 δημιουργείται το 3ο κατάστημα της εταιρίας σε συνεργασία με τον κ. Θώμογλου Κωνσταντίνο με έδρα τις Σέρρες επί της οδού Ερμού 29.

Σήμερα η εταιρία έχει 4 καταστήματα με προοπτική εξάπλωσης και δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Με την μέχρι σήμερα έμπρακτη στήριξή σας και την επιθυμία μας για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεών μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι η προσπάθεια μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και δημιουργία νέων, καινοτόμων τουριστικών πακέτων είναι δεδομένη, φιλοδοξώντας να συνεχίσουμε να διαδραματίζουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα τουριστικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδος.

Εκτός των άλλων η εταιρία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον μαθητικό τουρισμό, ταξιδεύοντας τον μεγαλύτερο αριθμό μαθητών με αξιοσημείωτη επιτυχία η οποία και αποτυπώνεται στην πληθώρα των κολακευτικών σχολίων από το σύνολο των μαθητών, κατατάσσοντας το γραφείο μας ως το πλέον εξειδικευμένο γραφείο στον ευαίσθητο αυτό τομέα του μαθητικού τουρισμού.

  Επωνυμία:
HERODOTUS TOURS
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
HERODOTUS TOURS
  Διεύθυνση
Ερμού 29
  Τ.Κ.
62123
  Πόλη
Σέρρες
  Τηλέφωνα
2321055402
  Fax
2321055242
  E-mail
serres@herodotustours.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος Υπηρεσιών & Ενοικίαση : Εκδρομές / Ξεναγήσεις

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή την υπηρεσία

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.