Σύνδεση

Agkistro Action

  Σέρρες

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Το Agkistro Action ιδρύθηκε το 2015 με στόχο τη λειτουργία ενός Γραφείου Εναλλακτικού Τουρισμού που θα απευθύνεται στους επισκέπτες του Αγκίστρου και όχι μόνο.

Το Άγκιστρο δεν είναι μόνο χαλάρωση στο πέτρινο χαμάμ. Είναι και Agkistro Action με αυθεντικές εμπειρίες στην πλούσια φύση και υπαίθριες δραστηριότητες που θα κάνουν την διάθεσή σας να χτυπήσει … κόκκινο. 

Ακολουθήστε μας σε τοπία με χρώματα που χάρισε απλόχερα η φύση και σε τόπους που η ιστορία εξακολουθεί να συγκινεί. Στο Άγκιστρο θα ζήσετε πρωτόγνωρα αισθήματα χαλάρωσης αλλά και δημιουργικής έντασης.

• Mountain Bike – ποδήλατο βουνού // Ποδηλατικές Διαδρομές στην άγνωστη γή της μεθωρίου. Διαδρομές για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

• Rappel – Καταρρίχηση // στα οργανωμένα αναρριχητικά πεδία που βρίσκονται στις περιοχές Αγκίστρου και Σιδηροκάστρου.

• Trekking - πεζοπορια // πεζοπορία σε διαδρομές που διασχίζουν μονοπάτια τα οποία αγγίζουν τις κορυφές του Αγκίστρου και του Όρβηλου, ανακαλύπτοντας τις κρυμμένες ομορφίες και την ιστορία της περιοχής. 

• Κανό – Καγιάκ // κατάβαση στον ποταμό Στρύμονα με διθέσια σκάφη σε μια διαδρομή που ξεκινάει απο τον προμαχώνα και τερματίζει στην συμβολή των δύο Ευρωπαικών Μονοπατιών Ε6 και Ε4 στην γέφυρα του Στρυμόνα.

• Flying fox - εναέριο πέρασμα// Πετάει η αλεπού; Όχι μόνο πετάει αλλά προσφέρει και ένα διαφορετικό είδος συγκίνησης σε εκείνους που τολμούν να το δοκιμάσουν.

• Τοξοβολία // Αφήστε τις έγνοιες και ελάτε να ζήσετε τον μύθο του Ρομπέν των Δασών σε ενα σπόρ παλιό το οποίο συνδυάζει ολυμπιακό θέαμα και διασκέδαση

• Διοργάνωση ομαδικών παιχνιδιών με άποψη (team bulding) απο ειδικά στελέχη της επειχήρησης, οι οποίοι αναλαμβάνουν την διεξαγωγή των ομαδικών δράσεων βοηθόντας έτσι τους συμμετέχοντες οχι μόνο να παίξουν και να διασκεδάσουν αλλά και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον εαυτό τους την ομάδα

 

Παράλληλα 

• Οργανώνουμε ημερήσιες εκδρομές σε σημεία που συνδέονται με τη νεώτερη ιστορία της χώρας μας. Περπατήστε μέσα στα χαρακώματα του οχυρού Κονδύλη (1916-Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος) αλλά και στις υπόγειες στοές των οχυρών της θρυλικής «Γραμμής Μεταξά» (Ρούπελ, Τρεις Βρύσες, Κάλη κ.α), που οι λιγοστοί υπερασπιστές τους το 1941, αντιστάθηκαν γενναία τους Γερμανούς εισβολείς.

• Σε συνεργασία με ξενοδοχεία και ξενώνες του Αγκίστρου, σας προσφέρουμε δωμάτια στις καλύτερες τιμές. Ρωτήστε μας για τις προσφορές μας.

  Επωνυμία:
Agkistro Action
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Agkistro Action
  Διεύθυνση
Άγκιστρο
  Τ.Κ.
62300
  Πόλη
Σέρρες
  Τηλέφωνα
2323043033
Κινητό Τηλέφωνο:
6980138846
  E-mail
info@agkistroaction.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος Επιχείρησης

Φύση-Βουνό

Φύση-Βουνό

Διάφορες Ορεινές δραστηριότητες
Πεζοπορία
Ποδηλασία βουνού, υπαίθρου
Rafting – Kayak

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή τη δραστηριότητα

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.